Sell on Amazon

Toon uw product aan miljoenen extra klanten

Wist u dat u met slechts één enkele verkopersaccount uw activiteiten met 5 Europese markten kan uitbreiden ?

Belangrijke voordelen

Krijg toegang tot miljoenen klanten

Stel uw merk voor aan miljoenen nieuwe internationale klanten en verkoop in meer dan 25 categorie├źn, van elektronica tot babyproducten en sport- en outdoorartikelen.

Moeiteloos aan de slag

Verzorg zelf de uitvoering van de bestellingen of verzend uw producten naar onze verdeelcentra in heel Europa en wij zullen zorgen voor de opslag, orderpicking, verpakking en verzending alsmede voor retourzendingen en klantenservice.

Groei uw omzet

'Fulfilment by Amazon' helpt u ook uw verkoop te verhogen met gratis leveringsopties voor uw producten, alsmede een betrouwbare en geroemde klantenservice in de lokale talen.

Profiteer van krachtige verkooptools

Maak handig gebruik van de rapportage krachtige rapportage mogelijkheden, 24/7 toegang to het Seller Support Team, en van onze expertise in e-commerce, zoals de eigen productzoekmachine en betaaltechnologie van Amazon.

Ga nu aan de slag

Beheer uw activiteiten met de één Europees account

  1. Registreer u via een van de vijf Europese markten van Amazon (Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it of Amazon.es)
  2. Gebruik de professionele verkooptools van Amazon om uw producten voor te stellen aan miljoenen nieuwe klanten
  3. Bied uw producten aan op alle Europese markten met behulp van onze automatische synchronisatietool of ons vertaalteam
  4. Begin met het verzenden van uw bestellingen of kies voor het uitbesteden van internationale verzending en klantenservice aan onze eersteklas verdeelcentra-netwerk Fulfilment by Amazon

Geef uw verkoop een boost met onze verdeling van wereldklasse

Besteed de logistiek en klantenservice uit aan een van de meest geavanceerde fulfilment-netwerken ter wereld

85%

van de ondervraagden gaf aan dat zijn verkoop was gestegen en 56% meldde een verkoopstijging van 20% of meer nadat ze FBA begonnen te gebruiken.

Fulfilment by Amazon vereenvoudigt het beleveren van bestellingen in alle Europese markten van Amazon. U slaat uw producten op in de distributiecentra van Amazon en wij zorgen voor het orderpicken, verpakken, verzenden, de klantenservice en retourzendingen. Bovenal helpt Fulfilment by Amazon u ook uw internationale verkoop te verhogen door uw producten op Amazon meer zichtbaarheid en concurrentievermogen te bieden.

Het is een gemakkelijke en handige manier om uw activiteiten uit te breiden over de grenzen!